awak klik saya happy =)

Wednesday, May 9, 2012

melbourne part 3: our journey

assalamualaikum...

harini aku akan kongsikan gambar-gambar masa pergi ke melbourne hari tu..serius rindu suasana kat sana and hopefully dpt  jejakkan kaki ke sana semula.amin.

sorry geng terlampau malas nak upload kat fb, so korang layan kat sini je k.*cc: bestie2 g merengek nak tengok gambar..hehe*

sila klik gambar untuk tumbesaran berganda


spencer street
baju,beg,kasut murah2 taw! *nampak tu $5 je  bju kat situ*


la trobe university
tempat shooting dingin lavendar ;)


sciencework
untuk sesiapa yg sukakan sains. best!


maru mini golf...
owner maru bagi main free
*cayang uncle ;)*


MELBOURNE CITY
sejukkkkkkk !


MELBOURNE MUSEUM

konon-konon buat photoshotttt lettew!!


MELBOURNE AQUARIUM

mr.penguin sgt comell..rase nak picit2 jeeeeee....


SOUVEREIGN HILL, BALLARAT
perkampungan koboi, cultural village, gold museum
tempat paling aku suka ;))


sekitar melbourne museum,ballarat, melbourne library...
tetiba terasa nak baring2 atas rumput kat depan library PTSL...
haha 

ok readers tamat sudah our journey in Melbourne. next plan kita ke Singapore plak ok!
insyaAllah.

alam ini terlalu indah untuk dinikmati, merantau lah untuk melihat tanda-tanda kebesaranNya

1 comment:

izyan genit said...

serunutnyaaa. me jealous much

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...