awak klik saya happy =)

Monday, November 8, 2010

L.O.V.E

balik rumah dekat seminggu
study lepak study lepak tetibe demam,,,
muntah2 segala bagai...
perut kembung,kepala pusing,badan letih..
uhhh letihnya,,,,,,,
terpaksa cancel holiday ke pahang..
sob3,,
menangis-nangis malam tu...
mak pujuk xpe len kali ada...
mak urutkan perut,mak sapukan ubat,,
abah balik dari surau terus tanya,"da makan nasi? da makan ubat?"
semua geleng kepala...dushh xslera makan..tekak loya...
mak watkan ubat kampung,paksa minum gak..
wekkkk pahit kalahkan hempedu...minum gak sampai habis..
masuk tidur tapi xleh tidur pon sampai pagi..
bangun pagi,pening pale lagi..
mandi..hilangkan pening..
buat nestum..isi perut kosong..
sambung tidur...bangun da tengah hari..mak masak bubur..
sedap,,makan satu mangkuk,habis....
loya lagi...sambung tido sampai petang..
petang mak masak sup ketam...
sedap sangat tengok dierg makan,tapi xlalu nak makan..
makan nestum,makan ubat, mandi, lepak kat bilik..
mak urut lagi sampai tertidur..
..
.
.
.
.
bangun je da hari isnin..
kena balik ukm exam tak habis lagi..
mak cakap badan panas lagi..
xpe anak mak gagah lagi boleh jalan xkan pengsan..
balik mak bawakkan segala macam makanan tuk stok seminggu..
takot xlarat nak beli makanan..
salam mak,salam abah..
cium tangan mak,tangan abah mintak berkat mintak restu..
semoga dipermudahkan segala urusan..
adik2 yang kat sekolah tu belajar rerajin yer,akak balik dulu..sayuuu,,,,
terima kasih mak,,terima kasih abah sebab jaga anak gadis mak abah yang nakal ni..
thanx gak kat kawan2 yang sudi bertanya kabar & doakan supaya cepat sembuh,,,
sayang semua!!!!
Love Myspace Comments
~hidup ini penuh dengan kasih dan sayang,,,~

Love Myspace Comments



p/s: rase macam blog ni da ada jiwang-jiwang lak eikk,,,huhu ;p
Bye Myspace Comments

3 comments:

NAJ HEBAT said...

nah kasih sayang


aku bg


i lap vieeuu..

...fazilahpajil... said...

naj2,,,
huhu....
i lap 2,3,4.....infiniti..

...fazilahpajil... said...
This comment has been removed by the author.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...