awak klik saya happy =)

Thursday, April 28, 2011

awak nak taw,jadual saya minggu nie pack taw !

awak cumil,saye pon cumil...kih3

assalamualaikum sayangs!!
ok ini trade mark baru.tak ada lagi friends, readers and followers yer.
ni menunjukkan saye sangat sayang dengan kamu semua yang sudi jengah2 belog xbest saye ni..=.="

ok sekarang saye sangat lapar tahap tak hengat.rase nak telan je lappy depan mate ni.tapi sebab terlampau besar dan mulut saye terlampau cumil saye batalkan je niat tu..sambil makan junk food atas katil saye pon perah segala idea dan keringat untuk post entry baru. hik3..sekarang baru saye nak tulis main cerita sebenarnya.yang tadi tu cuma bebelan si gadis maskulin je.harap dapat bersabar tak maw gelojoh-gelojoh.

selasa 26/04/11
hari dimana saye habis exam pengurusan perniagaan. masa exam 2 jam setengah tapi disebabkan saye rasa macam duduk kat kutub utara, 1 jam setengah je saye da keluar.mulut siap berasap2 lagi uolz..walaupon pakai sweater tapi masih tak dapat menampung kesejukan dewan ktam tersebut. sesi petang pula saye jumpa klien di UKM.ok tak payah nak klien sangat kan.haha.actually kami diskus pasal part time job yang saye  da accept baru2 nie...lega rasanya ade gak duit poket  sepanjang saye di ukm. yang bestnye da dapat down payment lagi.macam taw2 je saye tengah kering...kih..

rabu 27/04/11
saye buzy,buzy dan buzy gak.tak ade mase langsung nak termenung dan berangan.kih3..pagi bangun tido terus kemas meja study.ingatkan sekejap je da siap rupa-rupanya mahu 4jam juga.barang meja je 3 kotak saye kemas...erk banyak ke?tu belom barang dapur lagi,barang dalam bilik lagi.pengsan kejap.da tamat mase pengsan..da habis kemas semua tu saye p makan kat kafe then lepas tu tengok cerita sampai lebam.cite jepun saye da habis tengok drama.sempat gak melayan cerita cuti2 cinta,kembar siang,sini ada hantu and others...sampai tertido2 depan mr.lappy kesayangan.haha.sila jangan jeles =.="

khamis 28/04/11
hari ni punya jadual la!!hik3..tengah makan kacang sekarang ni...=.=".ok pagi-pagi buka mata terus cepat2 mandi,buat nestum ,buka lappy tengok muvie...aishhh ape nak jadi anak dara maskulin sorang ni eik...da boring pergi makan kat kafe yang jauh lak tu.memang tak ada kerja.ronda-ronda pusanika cari makanan sedap untuk kudap-kudapan pastu balik semula ke kafe tuk cari kotak.a very long journey u know.basah kuyup baju saye sebab jalan kaki dari satu tempat ke tempat lain dengan tidak berbekalkan payung...cair bedak....=.='.mase tengah jalan2 tu tetibe terkeluar idea nak keluar ke mid esok.memandangkan esok hari jumaat so mesti tak ramai sangat orang kan. tambahan pula kaum adam solat jumaat..wahh terus setuju...so plan esok adalah jalan2 kat mid sampai tak larat nak jalan da.otak saye tengah rancak berfikir nak buat ape malm nie.malam da decide nak buat repor ko-k yang asyik tergendala je.ok memang tak puas hati.kredit 1 je tapi kena buat report mengalahkan subjek 4 kredit.agak sebal di situ....=(

jumaat 29/04/11
nak makan makanan sedap jeeee.
ambil gambar banyak2 kat the garden mall.
makan aiskrim paling penting.
sape nak join leh mesej laju2...
tapi bajet sendiri..=.="


sabtu 30/04/11
plan asal nak balik nilai je rumah pak cik.tapi adik asyik tanya je balik tak balik tak. on the same time my uncle also nak balik kampung.so bukan lagi kebetulan tapi memang takdir nak saye balik rumah tanpa keluar sesen pon...syukur...then bangun tido tadi dapat mesej dari mymom cakap tak payah balik rumah terus balik kampung dengan pakcik.mule2 rase macam tak nak je.saye nak balik rumah saye tak nak balik rumah atok.alasan tak nak bawak balik baju lebih.aishhh...tak elok taw.hehe..tak pela lagipon sepupu kesayangan saye nak balik so saye tak adalah bosan sangat kat kampung nanti.

ok tamat da jadual saye untuk minggu nie.ni first time kot tulis entry panjang-panjang macam ni.selalu sekontot-sekontot je..till the next post ya....happy blogging sayangs !!

nak macam ni satu !!

5 comments:

nkara said...

sama la...
sekarang musim exam.
selamat berjuang!

✿...fazilahpajil...✿ said...

gudluck cik nakara =)
y penting kte enjoyy!!

~BdK cHuMiL~ said...

amboi dia bzynye...aku dok dlm blik nih dh tak taw buat ape..duit xbnyk nk kuar...sob2...;p

SYAFIQAHSALEH said...

mak cik belanja aku satu yg pic bawah tue :D

✿...fazilahpajil...✿ said...

dear s:bole tunggu ak keje dlu..hehe
bdk cumil lotey~ aku wit xbyk pon nak gak kuo..hik3 =.="

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...