awak klik saya happy =)

Tuesday, June 7, 2011

hati berdetik

assalamualaikum..
gud murning peeps!!

sebelum tulis kena bersihkan papa yang patut dulu kat blog niee..
almaklumlah da banyak sangat sawang..
tah kenapa mud untuk berblogging,bertumblring berfacebook
semakin suram dan muram.
mungkin diri semakin dewasa or sibuk dengan perancangan masa depan..
acececeh bunyi macam nak kawen je..
hik3
yang tu kena tunggu entry special edition la kan...
ble eik entry tu nak muncul?
tunggu calon imam yang sesuai gamaknye ^^
ok neway tak nak tulis panjang pon.
ada komitmen lain yang kena beri perhatian lebih.
hidup ini bukan main-main ataupun permainan.
hidup ini satu pertaruhan.
silap langkah merana jiwa.
hati tersentuh, terdetik ,terharu and macam2 ter lagi la..
kawan2 ramai yang da tunang,da kawen..
iya jodoh mereka awal.
doakan yang terbaek untuk mereka.
saya?
hanya Allah yang tahu.
satu hari nanti pasti menjadi makmum bagi suami terchenta.
InsyaAllah..

marshanda yang kini telah berhiljab..syukur..^^


salleh yaacob dengan isteri keempat beliau....respek isteri2 beliau yang sanggup bermadu..^^


pengacara MHI ni juga telah membina masjid dengan seorang guru agama....^^

elly mazlin yang kini tunangan org...duda beranak dua kalau tak silap..^^


asyraf muslim yang juga tunangan orang...isterinya bakal seorang doktor..cerianya wajah seorang bakal pengantin...^^

cuba teka sape? yang ni kawan sekolah...da kawen pon dia...^^

ramai lagi da da bina masjid dan juga yanghendak membina masjid...tapi tak ada gambar nak dikongsi bersama..
ok i'll stop here...see u next time yaw!!

p/s: sweet sangat tengok nora elena..nak download klik sini k....^^

3 comments:

hearthurtnomore said...

hahah..ak vote fedtri yahya....100% votes..hahaha

✿...fazilahpajil...✿ said...

haipp mne bole..ko kna vote aku...^^

Miss.Eya said...

marshanda sangat comel lah pakai hijab :)

anwy entry yg comel :)

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...