awak klik saya happy =)

Friday, June 17, 2011

ice skating at sunway

assalamualaikum readers...
ok pagi-pagi bangun terus ingat nak hupdate blog...
bajet excited semalam pergi main ice skating ^^
first time and last time kot..hehe..kalau pandai main nak gak saya pergi 2 tiga kali main sampai lebam =.="
ni main asyik pegang dinding lepas tu jatuh golek2 atas ais...tutup muka jela..kih3..
tu la saya,main ice skating sampai jatuh-jatuh segala bagai..bagun tidur je masih terasa ais kat pungguung..
sakit tu...gedebuk macam nangka busuk..anyway enjoy sangat dengan kawan-kawan yang join semalam.
korang memang best,terbaek!! lain kali kita pergi tempat lain pulak key ^^
okey la sapa2 yang belum lagi cuba kena cuba at least sekali seumur hidup ye dak...tak kan da tua nanti baru nak cuba semua benda..aishhh kang patah tulang temulang..
ok enjoy these pic yer ^^


gloves kami,,,cumilkan kaler die...^^


team ice skater ukm...acececech bajet je..=.="

yang baju ala-ala zebra tu la sifu saya...
thanx nas ^^


gaya macam skater handalan tak?? muntah hijau =.="

special edition punya cover bagi team kami..keh3..


lastly snap a pic dulu sebelum balik okey....
enjoy!!

p/s: kalau da diberi tanggungjawab tu sila-sila la buat dengan sebaiknya..jangan asyik nak tegakkan benang yang basah je..lama-lama orang naik muak dengan kerenah manusia yang macam tu...
(..pesanan untuk diri sendiri juga..)




3 comments:

Afyfa said...

Fazil nak g ngan ko len kli leyh x??

kjaharun said...

best la pulokkk :)

✿...fazilahpajil...✿ said...

hehe boleh2 anytime je kalau ko turun kl kite main ice skating key..;)

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...