awak klik saya happy =)

Monday, October 18, 2010

final is around da corner...

salam reader..
mesti uolz sume nak final gak kan...
tension la sampai xleh nak pikir pape da...
nex wek da final tapi minggu ni still buzy ngan presentation,assignment,project,proposal...
ish bila nak study ni?
macam mana nak manage masa ni?
korang tolong..
need ur help!!!!
nak mak,nak abah....actually da homesick da..
nak sangat balik rumah
tapi masa tak mengizinkan..
sabar la yer,,tabah wahai hati..
ini lah pengorbanan kita sebagai pelajar..
berjuang demi masa depan..
lupakan hiburan,lupakan benda-benda lain..
dalam otak cuma berusaha,jangan tension,study smart,,
jangan lupa doa itu penting...
tawakal, study group...discussion..
mamamia boleh ke ni?
insyaAllah boleh..wat dengan tenang..
mak abah selalu doakan untuk kita semua...
jangan hampakan harapan menggunung orang-orang yang kita sayang
yang kita cintai dan mencintai kita...
gud luck uolz for our becoming final exam..
X.O.X.O!!!!
sayang korang yang sayangkan aku gak...;p
Love Myspace Comments



p/s: sob3....sakit pale memikirkan anjing yang dok stalker aku je kejenye!!!!
p sane main jaoh2 kat hutan....dush3!!
Animated Pictures Myspace Comments


6 comments:

Pensel Kontot said...

gudluck ...
lumrah student...
asignment...exam...projek...
huhuhu
sabar ye

...fazilahpajil... said...

thanx pensil kontot...
mmg lumrah pon..
xpe2...
mesti leh wat pny..
insyaAllah...;p

naj hebat malas nak masuk said...

gudluck.

naj dah habes exam.

tgh cuti..

tp next week dah start sem baruuuu..

...fazilahpajil... said...

ermm patnye abes,,,
xsabo nak tggu abes...
nk cti mcm naj jugak,,;p

n@jwamz said...

yeah darl...dat's student life..:)
good luck eww:)

...fazilahpajil... said...

thanx uolz,,,
gud luck jugak aw..
muaaahhhh3 cyunk korg lebih,,,;p

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...