awak klik saya happy =)

Wednesday, May 18, 2011

cerita malam hari

assalamualaikum..
slamat tidur readers..

malam ni wa sangat tension..
macam2 wa fikirkan..
sorilah bahasa wa agar kasar tapi ni je care wa nak reles tension wa..
wa nak all out kat sini je..
aceli macam2 yang wa fikirkan malam ni sebab tu la tension..
tula banyak sangat melepak mase kat umah.
bile balik wat keje sikit je da tension...huargggg!
wa lagi prefer duduk rumah sebenarnya.bukan wa anak manja tapi wa lagi banyak ilham bile wa wat keje depan adik beradik wa,depan mak wa, depan abah wa.
walaupon kadang-kadang adik wa kacau2 wa wat keje.wa relax je...
menbaling2 bantal la,geletek2 kucing la....
tak taw la nape. mencurah-curah idea nak wat asemen bile ada kat umah.
tapi bile balik kolej wa jadi blur.wa tak taw nape...sob3....
wa jadi tacing..............

nape eik jadi macam ni?ce cte sape2 yang taw...
wa xsuke sebenarnya nak tacing2 ni.
tapi wa ada tanggungjawab besar..
wa wat part time job..keje pe tak payah cakap la..
pecah otak punya kerja...
wa nak fly p Australia lagi next year..
insyaAllah..
wa nak kena cari pulus banyak2..
wa nak wat marketing kaw2 punya..
baru senang hati mak abah wa nak bagi fly p oc..
wa tanak susahkan dierg da..
wa sedih kalo susahkan dierang.
tapi wa terpikir da siap2..
kalau wa p oc ada nasi tak kat sane??
wa mane leh tinggal nasi!!!homesick la wa t......

ok itu je cerita di malam hari....
setiap hari terbayang oz...=)

Australia Sydney Opera House
Australia Sydney Opera House
wa nak p sini....


wa nak tangkap gambar banyak2 kat sini gak...


wa nak bela ni sekor nak bawak mesia...


wa nak bawak die gak..wa pelokk mase tido...


p/s: doakan impian wa termakbul..wa da banyak berangan2 nie...tolong klik wa punya tabung bersamamu nuffnang skali,dua kali, tiga kali..

~ini adalah entry yang serius.sila pecaya~

4 comments:

Lalalilillulu said...

jgn tensen2 yerk...gud luck neway!

hyazz said...

insyallah u...dah dah..jgn tensen tensen lagi yer...nnti kedut 14 muka tu nnti...

AHLAN WAHSAHLAN YA MARHABAN said...

salam...
ceriakan harimu dengan membasahkan bibir dan lidahmu dengan zikir-zikir memuji Allah.Insyallah akan hilanglah tensen tu...

✿...fazilahpajil...✿ said...

thnx 4 ur care...insyaAllah ingatan tu sentiasa melekat kat hati =)

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...