awak klik saya happy =)

Thursday, March 31, 2011

anakku anakmu

assalamualaikum
my dearest friends, readers and followers
selamat malam peeps..
malam ni nak update laju-laju ok
teehee ^_^

 gambar-gambar dibawah ini adalah hasil daripada bertumblr walking just now..tetiba rajin pulak kan nak bertumblr segala bagai.

masih tidak sedar diri bahawa exam final semakin menghampiri.yer countdown lagi 14 hari..
cuak, nebes segala bagai..

tapi ada gak masa nak jengah-jengah itu ini kan.sila nasihatkan saya yang nakal.

ok puas da membebel. tuk mereka-mereka yang da beranak pinak sila jangan tiru aksi ini dirumah.

bagi yang masih bujang boleh la boleh lakukan aksi ini dirumah.erk..lakukan dirumah bersama anak patung anda.

kasi ayam sepeha lagi..


waaa ape die buat tu?korek2...!!


aipp ingat baby kucing ke nak kurung2...


owh yang ni kes buang bayi ni..

hiking beg ada baby !!


lemas-lemas..


ish3..


erkk yang ni memang  la...
jangan paksa die senyum la...




tak masal anakku jadi ikan duyung...

p/s: jadilah ibu bapa yang penyayang ..anak itu adalah amanah daripada allah..

sampai ketemuan lagi =)

6 comments:

jia said...

menarik gak info ni..hehe

Fatin Asmida said...

hahahahahahahahah..! lawak giler...!

aleen aiden said...

ha3,yg lelaki yg menyususkn 2 kejadahnye.haish,sila jgn tiru aksi2 d atas ye.hee ;P

✿...fazilahpajil...✿ said...

hahaaha..sebagai pe-release tension..
aleen;mmg tak boleh wat pon .wat mcm ne pon tetap tak same ngan original punya..=)

CuHada Eqiz said...

wow cik fazila kite ni mcm seorg ibu bepengalaman jer...ye lar dh pegi krusus kawin, nnti tunang n kawin n dpt lar anak kan hik..hik..hik...

✿...fazilahpajil...✿ said...

hahaaha..kena la blajo dri sekarang cik blqis oii...=)

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...