awak klik saya happy =)

Saturday, March 19, 2011

today was a fairy tales

Assalamualaikum
mt dearest readers, friends and followers..
teehee ^_^

entry nie agak lambat seminggu sebenarnya..rasa macam da basi plak an..tapi tak pe tak jadi masalah punya sebab entry adalah entry dan bukannya makanan..teehee ^_^

last week was my big day actually..
pictures can discribe every single things righto?
let cekedaot !!


engagement ceremony
*sila abaikan kualiti gambar dari hp cap ayam ni ye..


from groom wannabe...


hand made by bride wannabe..
sila abaikan gadis cun diatas yer ^_^


tadaaa!!!
ni la bride wannabe nye...

my cousin @ geng gadis cun punya engagement ceremony..^_^
as usual kalau ada majlis macam ni je mesti sepupu yang terdekat kena tempias skali..
tapi aku tepis gak..agak hebat gak disitu..dush dush
makcik,pakcik,nenek,moyang semua da bilang-bilang lepas ni turn awak pulak yer..
tak lama lagi umah sebelah pulak wat majlis..
aduii umah aku la tu..
masalahnye sekarang majlis pe?
(saje je wat muke blur)
anyway selamat bertunang yer cik awa..
hopefully pasni geng tetep geng..
pembubaran atau sebarang pembatalan kontrak tidak akan dilayan..
teehee ^_^

sampai ketemuan lagi ~

p/s: awat bahasa aku bercampur-campur?da macam rojak jawa + makaroni + sambal belacan ^_^

2 comments:

Fatin Asmida said...

comelnye kazen ko...!
nant ko punye tema ape pulak?? haha

✿...fazilahpajil...✿ said...

ermm tak pikir lagi..
mungkin glam kot..haha

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...