awak klik saya happy =)

Saturday, January 8, 2011

candid itu cun la!!!

...Assalamualaikum...
yippi2!!!
dengan ini saya mengatakan saya telah ditag oleh cik syaya untuk
menyertai contest ini
awat terlalu gediks nie?
hahaha..
mungkin ini kali pertama saya menyertai contest sejak
berjinak-jinak dengan dunia blogger
tu yang excited nak join...
wink2!!
ok redah saja ada rezeki ada la kan..



cik Dilla yang anjurkan contest ini
and sape2 je boleh join yer..=)
so sesape yang berminat 
boleh lah mencuba..=)

dengan suka hati nya saya telah memilih
.
.
.
.
.
.
.
.

tara!!!!


malas nak cerita banyak sebenarnya..
gambar ni diambil mase saya dan geng2 besar saya pergi 
membeli belah di SOGO
sempena YES!!!
masa ni tersangat la terkejut muka kami kerana
telah disnap curi oleh cik ashikin...
hahaha..
candidi curi upenya..

lastly nak tag
SYU
PIKA
AIN
PIEYAH

tuk same2 memeriahkan contest ini..
calo bebeh!!!

9 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

rasa nk join.tp xde org tag kita.cmner?

Anonymous said...

xcitednye dak bj oren 2..

~BdK cHuMiL~ said...

yihaaa...aku dh join...thnks tag weh :)

~BdK cHuMiL~ said...

yihaaa...aku dh join...thnks tag weh :)

dilla adilla said...

tq sudi join :)

✿...fazilahpajil...✿ said...

sugar2 kapas:xpe contest ni trbuka..join je okei..=)

✿...fazilahpajil...✿ said...
This comment has been removed by the author.
✿...fazilahpajil...✿ said...

syu and dilla:welcome dear..=)

✿...fazilahpajil...✿ said...

dak oren tu mmg xcited pon..tp cumilkan?=)

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...