awak klik saya happy =)

Saturday, February 12, 2011

i miss that moment !!!

assalamualaikum
rindu,rindu,rindu nak pergi air terjun!!
ye memang tersangat ingin dan keinginan sangat meronta-ronta dan membuak-buak
nak pergi berkelah kat air terjun..
sob3..
seingat aku la last pergi air terjun masa tahun 2009 or awal 2010 gitu la..
itu pon sebab ada program simulasi ko-k di 
Kg Paya Ranggam, Perak..
sebelum ni ada juga menjejak kaki ke 
Puncak Gunung Ledang masa zaman2 kat matrik dulu dan juga
air terjun kat Labis kalau tak silap...
dah lama tak meniknati kehijauan alam sekitar
dan juga ketenangan kat tempat-tempat macam tu.
jauh dari bandar konkrit, jauh dari pencemaran..
hati meronta2 dah ni..
ok sapa2 yang nak wat trip pergi bercuti ke tempat-tempat yang best2 sila bagi taw ye..
tak kisah la kat hutan ke,kat pulau ke,kat sungai ke
nak itot gakk!!!!

pleaseeee!!! (muke seposen)

nak juga tunjuk gambar2 masa zaman dulu2..
muka memang bajet cumil sentiasa walaupon tak cumill..
heheheeh..


nak gak candid macam tu...bajet cumil betul cik adik ni..
hehehe..


 operasi meredah sungai...
oyeahhh sejuknyer!!



cik pajil dan cik ekin termenung ingatkan orang jauh....
tetttt!!!


selesai operasi menyelamatkan anak ustaz !!!
peace sikit...=)


operasi bermandi-mandian untuk adams saje...
hawa duduk sopan2...


paling tak bole lupe..
selamatkan anak ustaz dari tergelincir..
berat uolz!!

  rehat japp...

 makcik cumil ni lagi..hehe
cantik tak gambar belakang??
santek kan santek kan....
 y ni misi kat gunung ledang...
 peace!!! 
ala2 putri gunung ledang mandi...
perasan makcik ni...
dush3!!


ermmm memori ni terlalu indah untuk dikenang..
walaupon da lama peristiwa ni berlaku tapi rasa macam baru je semalam berlaku..
(ayat sangat skema,harap maaf)

sape2 ada entry pasal percutian korang kat tempat best macam ni link la kat aku yer..
excited nak baca ni...hehe
memang tak sedar diri exam nak dekat da...



adiosss uolz!!!!

7 comments:

...cHoMeL iTu AkU... said...

18-20 feb dpn ak g camping kt Gunung Angsi,n9....
jgn jeles...hehehhee

✿...fazilahpajil...✿ said...

pieyah nak ikotttt!!!bwk ak skali please!!!=)

~ ナフィルザ ~ said...

wah bestnya~
nak jugak mandi air terjun,last pergi masa belajar dulu,itu pun sebab ada event,huaaaa~ sudah lama woo~~

~BdK cHuMiL~ said...

ecehhh! pic aku pon ade...comel :p

✿...fazilahpajil...✿ said...

syu mesti ade di mana2 sje..ko kan suke tetttt!!heheeh

SyafiqaNabila said...

wah seronoknya mandi air sungai. tenang jek tapi sejuk sgt la air dia, kdg2 takut nk mandi..hehe

✿...fazilahpajil...✿ said...

hehehe...
sejuk dan menyegarkan..
pasti teruja....=)

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...