awak klik saya happy =)

Saturday, February 12, 2011

merah itu BERAHI !!!

..Assalamualaikum..

tajuk entry macam tak boleh bla kan..
merah  warna kegemaran aku tahun ni..
yer motif adalah untuk jadi seorang yang lebih berahi opss salah-salah nak tulis berani sebenarnya...
hehe..

nak taw kenapa merah?

"merah adalah penawar yang baik untuk menghilangkan kesedihan"

dalam buku healthy home penulis mengatakan bahawa
" red is the most passionte of colours. it stimulate brainware activity and increase heart rate,respiration and blood pressure. most people will find red over stimulating if it used in excess. however, modified tones such as maroon,rose and pink are warm and deeply emptional.a wisp of rosy hues will relax tired muscles and relieve tension.pink is also appetite supplement and is sometimes used in diet therapy."

ni stuff yang aku rasa best sangat kalo dapat yang kaler merah
.
.
.
.

speck MacBook pro 15
apple iphone 4
ahh merah xde pink pon bole lar...
sungguh cantik menawan memikat kalbu uolzz!!!
love it damn much!!!! white and red..
nice babe!!
auchhh awsemmm!!!
ni y bertambah mud nak masak tuk suami ni...
egg chair
nampak sgt2 la selesa..
da bermacam2 lagi!!!
muka tersangat la gembira bila melihat stuff2 berwarna merah
auchhhh terpikat i...

4 comments:

nkara said...

suke merah jugakkkk...aummmm! hehehe

✿...fazilahpajil...✿ said...

ngiauuuuu!!!
merah menyala lgi berapi...

~ ナフィルザ ~ said...

merah sgt striking,but i like..
sangat bernai,hehehe~

✿...fazilahpajil...✿ said...

hehe i likeeee t00 three.....

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...